Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Băiat de 13 ani, accidentat grav de un BMW


   Un copil de 13 ani a ajuns la spital, aseară, după ce a fost victima unui accident de circulație. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 20.30, la intrarea în Dumbrăveni, dinspre Focșani.
Victima, Alexandru L., s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumului european. Copilul a fost izbit de un autoturism BMW, înmatriculat în Botoșani și condus de Iulian Liviu Z. „Din primele verificări, a reieșit că șoferul unui autoturism BMW, în timp ce se deplasa pe direcția București – Focșani, la ieșirea din Dumbrăveni, l-a accidentat pe minorul de 13 ani, care a traversat drumul european în fugă și prin loc nepermis. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat inspectorul Cristi Manta, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere. Polițistii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
   Medicii au ajuns imediat la fața locului, cu două ambulanțe, pentru a-i acorda copilului rănit primul ajutor. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?