Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

PROGNOZA METEO


   Vremea va fi instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp, în special în zonele montane și submontane și în Moldova. Aceste fenomene vor fi mai frecvente în cursul după-amiezii și al nopții.
   Temperaturile maxime, în scădere ușoară față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 17 grade.
   La București cerul va avea înnorări și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, în scădere față de ziua precedentă, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade.
   Joi instabilitatea atmosferică va fi accentuată în regiunile din sudul, centrul și estul țării și în toată zona montană, unde vor fi înnorări, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Local cantitățile de apă vor fi însemnate.
   În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?