Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Ofertă avantajoasă de credite, doar la BRD


   BRD a lansat, vineri, la Bacău, în cadrul unei conferințe de presă, o nouă ofertă de credite. La eveniment au fost prezenți directorul executiv al BRD, Grup Bacău, Lucian Lazăr, Oana Mădălina Pîntea, director retail BRD, Grup Bacău, dar și Constantin Daniel Popa, director BRD- Sucursala Vrancea.
   Aceștia au lansat o nouă provocare prin oferta promoțională Expresso „All inclusive”- credit de nevoi personale în lei. Dobânda acestui credit este fixă de 5,5 % pe an. Comisionul de analiză a dosarului este 0, la fel și comisionul de rambursare anticipată. Mai mult, valoarea de împrumut poate fi de până la 65.000 de lei, pe o perioadă de maxim 5 ani. La acest pachet, perioada de grație parțială este până la 6 luni, la alegere, perioadă în care clientul plătește doar dobânda, comisioanele și valoarea asigurării. Rambusarea poate fi  făcută în rate egale sau descrescătoare.
   Reprezentanții BRD Grup Bacău au dat, în cadrul conferinței, și un exemplu pentru acest pachet promoțional. Mai exact, la un credit de 25.000 lei, dobânda anuală efectivă este de 12, 15%, acesta fiind cel mai mic procent de pe piață. Rata lunară este de 603 lei, suma totală plătibilă la sfârșitul perioadei de creditare fiind de 32.651 lei.
  În cadrul conferinței de presă, directorul executiv al BRD, Grup Bacău, Lucian Lazăr, a atins și problema creditului imobiliar. „Tranzacțiile imobiliare, în România, au suferit foarte mult în ultimii 3, 4 ani. Scăderea prețurilor a fost abruptă, chiar depășind și 50% în unele cazuri. Totuși, de un an și ceva se constată o evoluție constantă a prețurilor la imobiliare, semn că nu e loc de căzut mai jos. Costul creditului «Prima Casă» la BRD este la nivelul de 4, 6%, dobânda anuală efectivă, acest cost fiind cel mai mic de pe piață”, a precizat directorul Lucian Lazăr.
   Astfel, creditul ipotecar „Prima Casă” oferit de BRD reprezintă cea mai avantajoasă ofertă. Dobânzile sunt excepționale, iar comisionul de analiză dosar, comisionul de administrare lunară și comisionul rambursare anticipată sunt 0! De exemplu, la un credit de 40.000 de euro, pe o perioadă de 30 de ani, dobânda anuală efectivă este de doar 2, 446%, fiind cea mai mică de pe piață, rata lunară de plată la această sumă este de 202 ruro, la sfârșitul perioadei de cre-ditare, suma totală plătibilă fiind de 72.214 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?