Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Liberalii din Italia susţin candidatura lui Marian Oprişan


   Clubul Liberal Marcellina-Roma susține candidatura lui Marian Oprișan la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Președintele Clubului, Ioniță Avram precizează, într-un comunicat de presă, că motivul pentru care Marian Oprișan este susținut la funcția de președinte al Consiliului Județean este sensibilitatea pe care acesta o are la problemele vrâncenilor și faptul că se implică foarte mult în rezolvarea acestor probleme . „Cu puțin timp în urmă, am fost special să transmit un salut din partea vrâncenilor liberali din diaspora, domnului președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. I-am transmis că vrâncenii care trăiesc în Italia și care încă au în sufletele lor plaiurile natale apreciază faptul că domnul președinte Marian Oprișan a fost întotdeauna sensibil la problemele vrâncenilor în general și a găsit întotdeauna soluții la aceste probleme. Mai mult, Marian Oprișan a fost întotdeauna alături de vrâncenii care muncesc și trăiesc în Italia, iar atunci când au avut probleme s-a implicat în rezolvarea acestora”, a afirmat Ioniță Avram.
   Acesta a mai susținut că a vorbit cu Marian Oprișan despre posibilitatea înființări unor programe comune de interes cultural și economic, care să promoveze vrâncenii în teritoriile de rezidență. „Pe această temă s-a dezbătut posibilitatea unor înfrățiri între diferite orașe, comune din Italia și Vrancea care să aducă un beneficiu de imagine județului  Vrancea”, a arătat Ioniță Avram.
   Președintele Clubului Liberal Marcellina-Roma a ținut să-i mulțumească președintelui Marian Oprișan pentru intervenția pe drumurile județene, în iarna acestui an. „I-am mulțumit președintelui Marian Oprișan pentru intervenția rapidă și eficace de deszăpezire a drumului Focșani-Suraia, dar și a celorlalte drumuri județene din Vrancea. Pentru tot ceea ce a făcut și face pentru vrânceni, Marian Oprișan merită să fie președintele Consiliului Județean Vrancea mulți ani de acum înainte și noi, vrâncenii din Italia, vom susține candidatura sa prin intermediul familiilor noastre rămase acasă”, a mai spus președintele Clubului Liberal Marcellina-Roma, Ioniță Avram.
   Acesta a ținut să transmită președintelui Consiliului Județean Vrancea „un mesaj de simpatie și susținere” din partea lui Araveicei Robert Florin,  coordonator al PNL  în Italia și președinte al Uniunii Liberale a Românilor din Italia (ULRI).

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?