Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Julian Lennon face backing vocals pentru Aerosmith


   Julian Lennon, fiul celebrului John Lennon, din grupul britanic The Beatles, va face     backing vocals și va apărea pe următorul album al trupei americane Aerosmith. Rockerul britanic a fost „recrutat” de Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, pentru a face backing vocals pe următorul mate-rial discografic al formației americane.
   Lennon a postat pe Facebook o fotografie care îl arată în studiourile de înregistrare, alături de Steven Tyler. Fotografia este însoțită de mențiunea „more to come” (vor mai urma și altele). „Julian este un mare fan al trupei Aerosmith și a fost rugat să facă backing vocals pe noul lor album de Steven, care adoră vocea lui Julian, despre care spune că seamănă foarte mult cu cea a lui John”, a declarat o sursă.
Julian Lennon este un muzician, compozitor, actor și fotograf brita-nic. Cel de-al șaselea album de studio al său, „Everything Changes”, a fost lansat pe 3 octombrie 2011. În prezent în vârstă de 49 de ani, Julian Le-nnon a locuit cu celebrul său tată până la vârsta de cinci ani, când părinții săi au divorțat, în 1968. El s-a mutat cu mama lui, Cynthia Powell, în Italia, și și-a văzut tatăl doar o dată pe an, până la asasinarea acestuia, în 1980.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?