Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO şi GALERIE FOTO: Concursul „2gether 4 Europe“, câştigat de echipa Liceului de Artă


  

 

   Artiștii Liceului de Artă „Gheorghe Tattarescu” din Focșani au fost, în acest an, câștigătorii concursului de graffiti „2gether 4 Europe”, organizat cu ocazia Zilei Europei și amânat pentru ieri din cauza ploii. Planșa reprezentând Europa în chipul unei fete, a acumulat cel mai mare punctaj și a primit aplauzele tutu-ror. Emilian Dragomiroiu, Ionuț Buzatu și David Tăicuțu, elevii care au făcut parte din echipa artiștilor, nu s-au ales numai cu faima, ci și cu 150 de euro. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Liceului Teoretic „Emil Botta” din Adjud, care pe lângă diplome, a primit și un premiu de 90 de euro.
   Câștigătorii locului al treilea și a sumei de 60 de euro au fost elevii de la Colegiul „Ion Mincu” din Focșani. Ceilalți participanți au fost premiați cu diplome de participare și cu multe aplauze. 
Ca în fiecare an, inventivitatea în concurs a fost la ea acasă, fiecare văzând Europa în diverse moduri, co-lorate. La concurs au mai participat elevi de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud, Grupul Åžcolar „G.G. Longinescu”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Colegiul Național Unirea, Grupul Åžcolar „Simion Mehedinți” din Vidra, Grupul Åžcolar Agricol Odobești, Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” și Colegiul Tehnic Auto „Traian Vuia”. Toți și-au dat interesul să capteze prin compoziție și stil, atenția juriului.
   Concursul s-a desfășurat în Grădina Publică, în apropierea locului de joacă pentru copii, așa că micuții au fost spectatorii cei mai interesați de creațiile liceenilor. Așa cum nu s-a mai întâmplat până acum în cadrul acestui concurs, una dintre echipe a mai solicitat o planșă, pentru că spațiul i s-a părut restrâns, dar regulile concursului au fost clare, astfel că fiecare echipă și-a expus creativitatea pe planșa pusă la dispoziție încă de la început.
   Cu siguranță că cei care nu au luat premiu la ediția din 2012, se vor antrena mai cu sârg pentru anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?