Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

La închisoare 6 ani, după ce şi-a omorât fratele


   Tânărul din Urechești care și-a ucis fratele, după ce l-a lovit cu o piatră, va rămâne cu pedeapsa aplicată de magistrații Tribunalului Vrancea. Magistrații Curții de Apel Galați au respins apelul formulat de Lucian Daniel Benguș. „Menține starea de arest a inculpatului și compută din pedeapsa aplicată durata reținerii și arestării preventive începând cu data de 6.11.2011 la zi, respectiv 8.05.2012”, se arată în decizia Curții de Apel Galați.
   Astfel, inculpatul va rămâne cu pedeapsa de șase ani de detenție. Fapta pentru care Lucian a ajuns în arest datează din 5 noiembrie 2011. El și fratele său au fost prin sat la scuturat de nuci, iar din banii obți-nuți și-au cumpărat băuturi alcoolice. Probabil acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-au luat la ceartă.
   Victima i-a spus lui Lucian că în ziua următoare nu-l mai ia la scuturat de nuci. Nervos, inculpa-tul a aruncat cu pietre în fratele său, lovindu-l în cap. Fratele inculpatului a fost dus la spital, dar nu a vrut să rămână internat. A fost găsit decedat în dimineața următoare și ulterior s-a stabilit că lovitura aplicată de frate i-a cauzat moartea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?