Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Dezbateri între educatoarele din Vrancea, Braşov şi Sibiu


   Cadrele didactice care fac parte din Asociația Educatoarelor din Vrancea, alături de secretarul departamentului „Politici în educație”, Stana Murgeanu, au participat, pe 5 și 6 mai, la Sibiu, la o dezbatere cu tema „Vocea copiilor”. La această întâlnire au mai participat reprezentante ale Asociațiilor Educatoarelor din județele Brașov și Sibiu.
   Discuțiile s-au desfășurat sub forma unei sesiuni de comunicări științifice, prezentări de proiecții video și expoziții de fotografii sau lucrări ale copiilor.
   Din Vrancea au participat 19 educatoare, cu lucrări ale copiilor și  fotografii care s-au încadrat în tema propusă. De asemenea educatoarea Stana Murgeanu, de la Grădinița din Boțârlău, a realizat o interesantă prezentare în format power-point cu tema „Strategii pentru o educație incluzivă”.
   Toate lucrările prezentate în cadrul dezbaterii cu tema „Vocea copiilor” vor fi publicate într-un volum de lucrări științifice, ce va vedea lumina tiparului în perioada imediat următoare, cu sprijin din partea Asociației Naționale a Educatoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?