Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Din reclamant, învinuit


   Tânărul din Andreiașu de Jos care și-a acuzat prietenul că l-a tâlhărit, iar ulterior și-a retras plângerea pe motiv că a exagerat, a ajuns el însuși în fața instanței de judecată, fiind acuzat de favorizarea infractorului. Este vorba despre Valentin N., de 27 de ani. Pentru aceeași infracțiune vor mai fi judecați iubita sa, I. M., de 17 ani, din Mera, și Florică N., de 54 de ani, din comuna Andreiașu de Jos.
Procurorii îi acuză pe cei trei învinuiți că ar fi declarat mincinos pentru a-l favoriza pe Marius Iulian A., împotriva căruia Valentin formulase, anterior, o plângere. Marius i-ar fi vândut lui Valentin o mașină, iar prețul nu fusese achitat integral. La începutul lunii ianuarie, vânzătorul, sătul de  așteptare, a vrut să-și facă singur dreptate și a plecat, însoțit de alte persoane, să-l caute pe cel căruia i-a dat mașina, cu scopul de a-și recupera banii.Marius l-a găsit pe Valentin în trafic, la Reghiu. Ancheta a scos la iveală faptul că Marius ar fi blocat în trafic mașina pe care o conducea Valentin, apoi l-ar fi lovit cu pumnii. Tânărul din Andreiașu i-ar fi spus că nu-i poate da decât 900 de euro. Marius Iulian A. l-a băgat cu forța pe Valentin în mașina sa, ei plecând către locuința datornicului, pentru a discuta cu tatăl acestuia. La volanul autoturismului lui Valentin a urcat unul dintre cunoscuții lui Marius. Tinerii nu s-au înțeles cu privire la restituirea sumei și astfel, Marius ar fi decis să îi ia cheile de la mașină pentru a nu se mai putea folosi de ea.
   Deși inițial Valentin a formulat plângere împotriva lui Marius, ulterior și-a retras-o. Procurorii au considerat că Valentin ar încerca să-l favorizeze pe Marius, motiv pentru care l-au trimis în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?