Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

ULTIMA ORĂ : PDL a rămas fără candidat la şefia Consiliului Judeţean


   PDL a rămas fără candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean  Vrancea, după ce zile întregi portocaliii s-au chinuit să găsească pe cineva care să accepte să se facă de rușine în fața electoratului, la alegerile locale din 10 iunie.
   Potrivit unor surse, candidatul pedeleului, Radu Ignat, și-a retras candidatura.
   Sursele noastre ne-au spus că Ignat și-a retras candidatura aseară, ca urmare a reacțiilor negative primite în urma anunțării deciziei de a candida pe listele pedelului. Cum portocaliii au nenorocit țara și i-au adus pe români în pragul sărăciei, Ignat nu a vrut să se facă de rușine.
   Nu este singura persoană care renunță să mai candideze pentru șefia Consiliului Județean din partea PDL. Anterior, portocaliii îl momiseră pe fostul prefect Sorin Hornea să candideze, camuflat în independent. Însă, cu câteva zile înainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor, Hornea le-a dat cu flit.
   Marți, au urmat, „negocieri” și „consultări” într-o bodegă din cartierul Bahne al Focșaniului, până seara târziu. Cu o oră înainte de încheierea termenului de depunere a candidaturilor, pedeliștii au depus listele pentru Consiliul Județean, pentru funcția de președinte fiind desemnat Radu Ignat. Două zile a suportat acesta batjocura cunoscuților și necunoscuților, care i-au amintit și reproșat că pedeliștii i-au adus în pragul sărăciei. Prin urmare, ieri a decis să se retragă din cursa electorală.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?