Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Ai da peste 6.000 de euro pentru o poză NUD cu Madonna?


   O fotografie provocatoare a Madonnei, în care artista apare aproape goală, va fi scoasă la licitație luna viitoare. Instantaneul datează din 1990 și nu a fost inclus în controversata carte a vedetei americane – Sex. În fotografie, Madonna apare aproape goală, întinsă pe un pat și cu o țigară în mână.
Imaginea provocatoare a fost realizată de fotograful Steven Meisel, în 1990, când Madonna avea 32 de ani, și nu a fost inclusă în controversata carte Sex, apărută în 1992. Poza va fi scoasă la licitație la New York, în luna mai, organizatorii sperând să obține peste 6.000 de euro.
„Sex” a fost o carte extrem de controversată, scrisă de Madonna, cu fotografii făcute de Steven Meisel și cadre luate dintr-un scurt metrajul filmat de Fabien Baron. Cartea, ce conținea material pornografic, a fost lansată o dată cu cel de-al cincilea album al artistei, Erotica, ce fusese scos pe piață cu o zi înainte (20 octombrie, 1992). Cartea s-a vândut în câteva zile de la lansare în peste 1,5 milioane de exemplare în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?