Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

A condus maşina prietenului în… tufişuri


   Un tânăr din Suraia a fost trimis în judecată, după ce a condus un autoturism fără a avea permis de conducere, a produs un accident, apoi a părăsit locul faptei. Este vorba despre Silviu G., de 22 de ani, care, potrivit anchetatorilor a avariat astfel mașina unui prieten.
   Procurorii spun, în rechizitoriul prin care l-au trimis în judecată pe șoferul de ocazie, că fapta s-a petrecut în data de 4 septembrie 2011. Învinuitul, împreună cu câțiva prieteni, a chefuit într-un bar din localitate. Proprietarul autoturismului, avariat de inculpat, a fost dus acasă de unul dintre martori, cu mașina, întrucât se afla într-o stare avansată de ebrietate.
   Silviu a luat autoturismul părții vătămate și a plecat cu el pe DN 23. Pe drum, din cauza neatenției și a lipsei de experiență, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, intrând în boscheți. Mașina a fost avariată, el a fugit de la locul faptei. A fost însă descoperit repede, ocazie cu care i s-au recoltat probe biologice, dar valoarea alcoolului din sânge nu era atât de mare pentru a constitui infracțiune.
Silviu va fi judecat însă pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?