Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

„Filmarea unui poem”, concurs interjudeţean de creaţie media


    Până pe 25 mai, atât liceenii vrânceni cât și cei din țară se pot înscrie la Con- cursul Interjudețean de Creație Media „Filmarea unui poem”, organizat de Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu. Aflat la prima ediție, acesta își propune valorificarea potențialului intelectual și creativ al liceenilor, în crearea de produse media și în realizarea unor lucrări artistice originale, prin ecranizarea unei poezii aparținând unui autor român.
   Competiția se desfășoară pe două secțiuni: filmare de scurtmetraj în limba română și film de scurt-metraj cu traducere într-o limbă modernă (engleză, franceză, germană). Creațiile vor fi evaluate de un juriu competent în perioada 1-10 iunie. Formularul de înscriere poate fi găsit pe site-ul http://filmareaunuipoem.lispanciu.ro. Tot aici, cei interesați pot afla și detalii despre condițiile de participare, criteriile de jurizare și proiectele înscrise în concurs.
   „Filmarea unui poem” mai beneficiază de un blog cu același nume, o pagină de Facebook, precum și de un canal pe You Tube, acolo unde sunt postate creațiile media ale celor care și-au anunțat, până acum, participarea la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?