Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Restaurant Pensiune Popas Dumbrăviţa, tradiţii româneşti de 3 stele în mijlocul naturii


   Restaurant Pensiune Popas Dumbrăvița s-a reinventat, devenind locația ideală de trei stele, pentru organizarea de petreceri cu prietenii, nunți sau alte evenimente festive.
   Începând de astăzi, Restaurant Pensiune Popas Dumbrăvița își deschide porțile pentru toți cei care doresc să uite de nebunia urbană și să se simtă bine într-un ambient cu totul special. Situat în rezervația naturală Dumbrăvița între comunele Răstoaca și Vulturu, la 12 kilometri de Focșani, Restaurant Pensiune Popas Dumbrăvița este locul ideal pentru o seară relaxantă cu familia și prietenii.
   Noua locație dispune de un restaurant rustic, unde maeștrii bucătari vor găti bucate tradiționale special pentru dumneavoastră, de o sală de festivități, amenajată special pentru evenimentele importante din viață, dar și de o pensiune care dispune de opt camere și două apartamente.   
   Restaurantul în stil rustic vă întâmpină cu mese și bănci din lemn masiv, dar și cu o fântână interioară. Clienții vor putea servi permanent bucate și băuturi gustoase specifice bucătăriei tradiționale românești. Sala de festivități dispune de 250 de locuri, fiind locația ideală pentru organizarea evenimentelor festive. Mai mult, datorită pădurii care înconjoară terasa, clienții pot petrece până în zorii zilei, fără a fi deranjați de nimeni.
   Pentru informații sau rezervări sunați la numărul de telefon 0745.269.373.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?