Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Și-a „omorât“ copilul în bătaie, apoi l-a abandonat în spital


   O femeie din Vaslui, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Bolotești, și-a nenorocit copilul de patru luni în bătaie, iar apoi l-a abandonat în spital. Nou-născutul este acum în grija Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui, iar mama este căutată de polițiști pentru a da socoteală.
   Fapta a fost comisă la sfârșitul lunii trecute, iar nou-născutul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani împreună cu mama sa. Medicii au sesizat atunci poliția, care a început să facă verificări. În primă fază, s-a crezut că bebelușul s-a ales cu un picior rupt în urma bătăii primite de la concubinul mamei. Ulterior, s-a stabilit că de fapt acesta fusese agresat chiar de cea care i-a dat viață.
Totul ar fi pornit de la o ceartă pe care femeia a avut-o cu concubinul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Supărată în urma discuțiilor aprinse și aburită de alcool, monstrul cu chip de om s-a răzbunat pe copilul de numai 4 luni, pe care l-a bătut până când i-a rupt piciorul și i-a provocat mai multe traumatisme. După câteva zile de stat în spitalul din Focșani, medicii au stabilit că leziunile copilului sunt grave și l-au trimis, împreună cu mama la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași. Cu o zi înainte de a fi externat, mama fără suflet și-a lăsat copilul în salon și a fugit.
   Acum, ea este de negăsit. Medicii din Iași au decis să-l transfere pe nou-născut la un centru de plasament din Vaslui, unde cea care i-a dat viață are domiciliul.
   Copilul de patru luni nu este primul care are această soartă. Potrivit unor surse, femeia, aciuată la Bolotești, ar mai fi dat naștere altor 10 copii. Doi dintre ei ar fi decedat, iar ceilalți opt au ajuns în grija statului, așa cum s-a întâmplat și cu bebelușul de patru luni.
   Polițiștii vrânceni ne-au precizat că, deocamdată, împotriva femeii nu s-a început urmărirea penală, dar acest lucru se va întâmpla în perioada imediat următoare. Primarul comunei Bolotești, Ștefan Sîchin, a precizat că femeia a locuit fără forme legale pe raza localității Bolotești. „Ea nu avea mutație, nu avea nimic. Tot venea și pleca pe motiv că o bătea concubinul. Despre această situație nu știu și nici nu mai este pe aici”, a spus Ștefan Sîchin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?