Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Cabinetele medicale de la Policlinica nr. 2 vor fi vândute


   Cabinetele medicale din incinta Policlinicii nr. 2 din Focșani, situată pe strada Bucegi nr. 28, urmează a fi vândute prin licitație publică. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local al municipiului Focșani din 31 ianuarie 2012, după ce se vor realiza rapoartele de evaluare prin care se va stabili valoarea acestora, cabinetele vor fi puse în vânzare. „Prin HCL nr. 37/31.01.2012 s-a aprobat lista spațiilor proprietate privată a municipiului Focșani, cu destinația de cabinete medicale, precum și a spațiilor în care se desfășoară activități conexe actului medical, situate în incinta imobilului Policlinica nr. 2 Focșani, care fac obiectul vânzării prin licitație publică”, potrivit primarului municipiului Focșani,  Decebal Bacinschi.
   Prețurile minime de pornire a licitațiilor, dar și conținutul caietului de sarcini pentru vânzarea cabinetelor se vor supune aprobării Consiliului Local, dar după întocmirea rapoartelor de evaluare pentru stabilirea valorii spațiilor, procedură care este în desfășurare.
   Având în vedere faptul că s-a demarat procedura de vânzare prin licitație publică a cabinetelor, acestea nu vor mai fi închiriate, mai transmite Primăria.

Medicii de la Policlina 2 sunt în contract cu CAS
 
   În prezent, în Policlinica 2 sunt 29 de spații disponibile. Funcționează doar 12 cabinete medicale, o clinică de radiologie și imagistică medicală, un laborator clinic de analize medicale, iar la subsol o clinică pentru tratarea cancerului.
   Reprezentanții Primăriei Focșani ne-au precizat că cinci spații medicale sunt în administrarea Casei Județene de Pensii, până la data de 1 aprilie 2013, iar când contractul va expira, și acestea vor fi scoase la vânzare.
   În Policlinica 2 funcționează cabinete cu următoarele specializări: exploatări funcționale, dermato-venerologie, neurologie, psihiatrie, ORL, ecografie, medicina muncii, medicină de familie, expertiză medicală a muncii, radiologie și imagistică medicală și analize medicale.   
   Toți medicii care funcționează în aceste cabinete, mai puțin cel de la clinica de imagistică, sunt în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienții asigurați pot beneficia de servicii medicale gratuite.

Medicii de la cabinete:
Cabinet Exploatări funcționale – dr. Florica Voicu
Cabinet  Dermato-venerologie – dr. Despina Căpățână și dr. Vasile Gheorghe
Cabinet Neurologie – dr. Mariana Bezverhini
Cabinet Psihiatrie – dr. Liliana Chitic
Cabinet ORL – dr. Liuba Buză
Cabinet Medicina Muncii – dr. Mariana Negoiță și dr. Elena Ionescu
Cabinet de Medicină de Familie – dr. Liliana Ghinea
Cabinet de Medicină de Familie – dr. Cristina Ducan și dr. Ecaterina Trăistaru
Cabinet de Medicină de Familie – dr. Ecaterina Trăistaru
Cabinet de Medicină de Familie – dr. Iulian Ciobanu și dr. Rădița Ciobanu
Cabinet de Medicină de Familie  – dr. Fănica Blendea
Cabinet de Medicină de Familie – dr. Adriana Dogărescu
Cabinet de Expertiză Medicală a Muncii dr. Mihaela Buzdrug și dr. Nedelcuț Aida Maria
Clinică de radiologie și imagistică medicală – dr. Constatin Buză
Laborator clinic de analize medicale Gașpar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?