Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Prins la furat chiar de păgubit


   Un bărbat din comuna Urechești a prins un tânăr chiar în timp ce îi cotrobăia prin mașină, care era parcată în curte. Spiru C. a profitat de faptul că era Paștele și că toată lumea petrecea, așa că a intrat în curtea unui consătean, cu intenția de a-i fura bunurile din mașină.
   Hoțul a deschis autoturismul Dacia, care îi aparține lui Claudiu Alin I., iar când se chinuia să scoată radiocasetofonul de la locul lui, a fost prins de proprietar. Radio-casetofonul i-a fost luat, iar Claudiu Alin I. a sunat la poliție și le-a povestit polițiștilor că are un hoț în curte. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
   Aceasta nu este singura faptă de acest gen cercetată de polițiști. Oamenii legii mai fac verificări și în alte cazuri de furt, în care autorii sunt încă liberi. Potrivit unor surse, zilele trecute, hoții ar fi dat spargeri pe raza comunei Suraia. Ei au spart mai multe locuințe, din care au furat diferite bunuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?