Ediția: Miercuri 23 octombrie 2024 Nr. 6742
Ediția: Miercuri 23 octombrie 2024 Nr. 6742

Deplasare în Capitală


   Vicecampioană națională, formația de rugby Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focșani va juca astăzi pe terenul echipei Metrorex București (ora 13.00) în cadrul penultimei etape a Diviziei Naționale. Calificați deja la turneul final, partida va conta mai mult pentru palmares, în condițiile în care se știu deja formațiile care vor intra în lupta pentru medalii (CSÅž Bîrlad și LPS Focșani).
LPS Focșani se află pe locul doi în clasamentul Diviziei Naționale, fotoliul de lider fiind ocupat de CSÅž Bîrlad. Obiectivul echipei de pe Milcov la finalul sezonului regulat este obținerea unei medalii la turneul final al Diviziei Naționale și se va lupta pentru primele două poziții ale clasamentului cu echipele CSÅž Bîrlad și CSÅž Unirea Iași.
   Biroul Federal din cadrul Federației Române de Rugby a decis ca turneul final să se încheie până la data de 6 mai, astfel încât jucătorii să poată participa la sesiunea specială de Bacalaureat pentru olimpici.

Din vară, vor activa în Divizia A

   Conducerea Comitetului Director a clubului CSM 2007 Focșani a aprobat ca secția de rugby a LPS Focșani să fie inclusă în secțiile care obțin finanțare de la CSM 2007. Antrenorul Viorel Ion (LPS), directorul LPS, Mihai Petruț și directorul CSM 2007, Marian Rădulescu au avut o întrevedere cu primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi, iar edilul-șef și-a dat acordul ca și rugby-ul să fie inclus pe lista cluburilor care vor primi bani în sezonul viitor de la Primărie și Consiliul Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?