Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Panţica a fost arestat preventiv


   Bărbatul care în urmă cu mai bine de o săptămână a înjunghiat un tânăr, pe stradă, a fost arestat preventiv ieri, pentru 30 de zile. Este vorba de Daniel Panțica. Mai întâi, acesta a vrut să urineze pe victimă, apoi a luat-o la bătaie, iar la final a înjunghiat-o cu un cuțit. La agresiune au participat și frații Vasile Mitică și Costel Aurelian L.. Lunea trecută, aceștia s-au prezentat de bunăvoie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru a fi audiați. 
   Luni, procurorii au propus arestarea preventivă a lui Daniel Panțica pentru că se sustrăgea cercetărilor, invocând frica de anchetatori. Ieri, judecătorii Tribunalului Vrancea au admis cererea, ocazie cu care suspectul a realizat că își va agrava situația dacă se va ascunde în continuare de anchetatori. Prin urmare, a mers singur la instanță. A recunoscut fapta, pe care a pus-o pe seama consumului de alcool. Anchetatorii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.
   Reamintim că în urmă cu o săptămână, un tânăr din Focșani a ajuns la spital, după ce a primit o bătaie soră cu moartea, după care a fost înjunghiat. Totul a pornit de la alcool. Cei trei suspecți au băut prin mai multe baruri din oraș. După ce au dat turul bodegilor, au luat-o spre casă. În timp ce mergeau pe Bulevardul București, lui Panțica i-a venit să-și facă nevoile.
În același timp, pe stradă trecea victima, care se îndrepta spre serviciu.
   Agresorul a vrut să urineze pe trecător, care a mimat că îl lovește, ridicând piciorul. Chefliii au început să-l lovească cu pumnii și picioarele, iar la plecare, Daniel Panțica i-a aplicat și trei lovituri de cuțit. 
   Victima a ajuns la spital, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?