Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

Alec Baldwin s-a logodit cu o antrenoare de yoga


   Actorul american Alec Baldwin, starul serialului „30 Rock”, s-a logodit și urmează să se căsătorească cu iubita sa, Hilaria Thomas, în vârstă de 28 de ani, a anunțat, luni, agentul de presă al artistului. Alec Baldwin, care împlinește, marți, vârsta de 54 de ani, a cerut-o în căsătorie, în weekend, la New Yok, pe iubita sa Hilaria Thomas, o antrenoare de yoga, cu care are o relație de aproximativ un an.
   Alec Baldwin și Hilaria Thomas au putut fi văzuți pentru prima dată împreună la gala Tony Awards 2011 de la New York. De atunci, cei doi au apărut de multe ori împreună pe covorul roșu, cu ocazia altor gale și evenimente.
   Alec Baldwin a fost căsătorit cu actrița americană Kim Basinger timp de opt ani, însă mariajul lor s-a încheiat printr-un divorț intens mediatizat, în anul 2002. Baldwin și Basinger au împreună o fiică, Ireland, născută în octombrie 1995. Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru frați Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy și de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul „30 Rock”.
Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru și în filme dramatice precum „Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la ca-tegoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodată, și un cunoscut activist politic, deși Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?