Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

„Lăsaţi-vă semnătura pentru o faptă bună“


   Asociația „Salvați o viață”, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, lansează campania „Lăsați-vă semnătura pentru o faptă bună”, care va avea loc la finele acestei săptămâni, la Promenada Mall. Prin intermediul acestei campanii, vrâncenii pot redirecționa 2% din venit către asociație.
   De asemenea, vineri, între orele 10.00 – 17.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 9.00 – 19.00, mai mulți asistenți medicali din cadrul SAJ vor fi prezenți la Promenada Mall, unde vor face teste de glicemie și vor măsura tensiunea arterială, gratuit. „Tragem un semnal de alarmă către vrânceni să participe în număr cât mai mare, pentru că vor primi sfaturi despre un stil de viață sănătos, propunându-ne să venim în întâmpinarea lor cu testele de glicemie și cu măsurarea tensiunii arteriale. Vor fi distribuite și pliante cu sfaturi despre diabetul zaharat. Pentru a veni în sprijinul asociației «Salvați o viață», salariații trebuie să completeze declarația 220, iar liber profesioniștii, declarația 200 cu datele asociației. Noi dorim să investim în buna pregătire a personalului nostru, pentru că acest lucru duce la îmbunătățirea actului medical. Facem un apel și la persoanele juridice care pot face sponsorizări, ele putând astfel beneficia de reducerea impozitului conform Codului Fiscal”, a precizat Emilia Åžtefănescu, președintele asociației „Salvați o viață”.
   Persoanele care doresc să redirecționeze 2% din venit către asociația „Salvați o viață” trebuie să completeze o declarație, pe care o pot depune, până pe 1 mai, la sediul SAJ din Focșani. Codul de identificare fiscală este 27802227, iar contul bancar RO45CRCOX400100000242035.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?