Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Directoarea Şcolii „Ştefan cel Mare“ şi-a dat demisia


   Profesoara Roxana Vornic nu mai este, de ieri, directorul Åžcolii „Åžtefan cel Mare” din Focșani. Ea și-a dat demisia din această funcție, după trei ani în care s-a aflat la conducerea uneia dintre cele mai de succes unități de învățământ din Vrancea.
    Roxana Vornic s-a prezentat cu cererea de demisie la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, ieri. A susținut că are alte priorități în acest moment și că acesta este motivul pentru care a dorit să renunțe la funcția de conducere. Potrivit unor surse, Roxana Vornic ar fi vrut să își dea demisia de la conducerea Åžcolii „Åžtefan cel Mare” încă de anul trecut, după ce profesoara Maria Ariton a fost numită director adjunct, pe criterii politice. ” Am solicitat Inspectoratului să dispună elibe-rarea mea din funcția de director, deoarece au intervenit priorități personale, care îmi solicită timpul. Le mulțumesc colegilor, părinților și elevilor pentru cei trei ani în care am colaborat admirabil. Sunt foarte mândră de ceea ce am realizat împreună”, a declarat Roxana Vornic, fosta directoare a Åžcolii „Åžtefan cel Mare” din Focșani.
   Până la numirea unui alt director, ei îi va ține locul actualul director  adjunct, Maria Ariton. „Până la vacanță se va numi cu detașare un alt director. Noul director va fi numit de inspectorul școlar general, cu acordul Consiliului de Administrație al Inspectoratului. Până la numire, directorul adjunct va prelua și atribuțiile de director”, a spus Stan Rogoz, inspector școlar general.
   Fosta directoare Roxana Vornic s-a remarcat după ce a câștigat un proiect cu finanțare europeană, pentru reabilitarea Åžcolii „Åžtefan cel Mare”.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?