Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Arderi necontrolate şi intervenţii SMURD


   Pompierii vrânceni au stins mai multe incendii marți. De asemenea, au acordat îngrijiri medicale mai multor persoane cu probleme de sănătate. 
La ora 6.30, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Panciu a intervenit pentru a stinge o ardere necontrolată de vegetație uscată, care a izbucnit în cartierul Satu Nou. Flăcările au mistuit ve-getația de pe izlaz, pe o suprafață de 4.000 metri pătrați.
   La ora 1.30, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-a deplasat pe strada Dâmbovița din cartierul Mândrești, municipiul Focșani, unde se anunțase producerea unui incendiu la proprietatea lui Ion V. S-au înregistrat pagube materiale, în momentul sosirii la locul intervenției constatându-se că ardea funinginea depusă în interiorul coșului de fum.
De asemenea, personalul specializat din cadrul Inspectora-tului pentru Situații de Urgență al județului Vrancea a fost solicitat să intervină pentru soluționarea a patru situații medicale de urgență. Ei au intervenit în Focșani, Bordeasca Veche și Suraia și le-au acordat pacienților primul ajutor, după care i-au transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.
   Printre motivele pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se numără stări de lipotimie și probleme respiratorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?