Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Primăria Focşani închiriază spaţii comerciale


   Primăria Municipiului Focșani anunță că organizează licitații publice pentru închirierea de spații comerciale, unde pot fi deschise magazine alimentare, florării sau chioșcuri de difuzare presă, în Piața Unirii și în pasajul din Piața Moldovei.
   Astfel, pe 3 aprilie, de la ora 9.00, va avea loc o licitație pu-blică la sediul Primăriei, pentru închirierea spațiilor situate în „Perimetrul Istoric Piața Unirii și Grădina Publică”. Este vorba despre 14 spații ce alcătuiesc Centrul de Meșteșuguri, unde vor funcționa spații comerciale, o agenție de turism – centru de informare turistică, o berărie și ateliere meșteșugărești. Prețul minim de închiriere este de 2 și 5 euro/mp. Alte 11 spații comerciale situate în Piața Unirii și pe Bdul Unirii, cu destinația de spații comerciale, florării, unități de alimentație publică, un centru info-vinuri, chioșcuri de presă-cărți, își așteaptă clienții. Pentru acestea, prețul minim de închiriere este de 15 euro/mp. Documentele pentru licitație se pot procura de la Primărie, între orele 9.00 – 16.00, contra sumei de 50 lei, începând cu data de 19 martie 2012. „De asemenea, la Centrul de Comunicare – Serviciul juridic, se va putea consulta planul de amplasament așa cum a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local. Documentele pentru participarea la licitație și taxele afe-rente vor fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Focșani până la data de 29 martie 2012, ora 16.00”, se arată în comunicatul primit de la Biroul de presă al Primăriei.
   A doua zi, pe 4 aprilie, la sediul Primăriei se organizează o altă licitație publică, de la orele 9.00, pentru închirierea a două spații comerciale de vânzare presă și carte, situate în Pasajul Piața Moldovei, care aparțin domeniului privat al municipiului. Prețul de pornire la licitație este de 1.664 lei/lună/chioșc. Documentele pentru licitație se pot procura de la Primărie, între orele 09.00 – 16.00, contra sumei de 50 lei, începând cu data de 19 martie. Documentele pentru participarea la licitație și taxele aferente vor fi depuse la sediul Primăriei până pe 2 aprilie, ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?