Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: BISTRO RUSTIC respectă tradiţia românească


   Pe 1 martie a avut loc deschiderea noului restaurant BISTRO RUSTIC odată cu venirea primăverii.
Florin Mincu este noul administrator al restaurantului BISTRO RUSTIC din Focșani care este situat pe strada Cuza Vodă nr.73, în locul fostului restaurant Bernard, la răscruce de drumuri, pentru a atrage consumatori din toate colțurile.
   Cu un look nou restaurant BISTRO RUSTIC vă aduce un plus de stil și eleganță față de celelalte localuri de acest gen din oraș. Restaurantul vă oferă posibilitatea de a organiza orice fel de întâlniri, petreceri, nunți, botezuri. Restaurantul BISTRO RUSTIC este locația ideală pentru a sărbători cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră, fiind decorat în stil rustic. Capacitatea restaurantului este de 60 locuri.
   Restaurantul BISTRO RUSTIC vă oferă un meniu complex care cuprinde o gamă largă de aperitive, ciorbe, fripturi, deserturi, băuturi tari și bineînteles nelipsitul vin al casei. Mai nou, Restaurantul BISTRO RUSTIC oferă printre meniurile variate și unul special pentru copii.
   Avem încredere și acordăm încredere oamenilor. Am investit energie și timp, de fapt o bună parte din viața mea..Ceea ce am crezut am și făcut în viață-acesta a fost tot timpul crezul meu. De la bun început, prin produsele și serviciile pe care le oferim, ne adresăm celor care au înteles că este important nu numai să te hrănești, ci contează foarte mult și cum o faci. Astfel, să mănânci o mâncare caldă, gustoasă, într-un ambient placut și curat poate fi o hrană nu numai pentru trup, dar și pentru suflet. Atât grupurile de prieteni, tinerii îndrăgostiți, cât și oamenii de afaceri care mănâncă în restaurantul nostru, ne demonstrează că „să iei masa în oraș” reprezintă deja o importantă parte a vieții sociale de zi cu zi.
   Ideea de bază de la care acest restaurant a fost conceput: revenind în România, administratorul restaurantului și-a dorit să creeze ceva nou și frumos. Un ambient în care să se simtă și el bine ca și client. El susține că nu și-a deschis o afacere, a deschis o activitate de suflet, din plăcere căci alimentația publică trebuie să pornească în principiu din inimă, să o faci cu dragoste și plăcere. Toată lumea care va veni aici se va simți bine, reasturantul oferind o ambianță plăcută, într-un mediu rustic, și mâncare cu specific tradițional româneasc. Locația a fost redecorată fiind creat un cadru cu specific românesc, iar meniurile tradiționale românești vor satisface în totalitate dorințele clienților.
   Principiul administratorului: Să ofere un meniu tradițional românesc într-o ambianță caldă și primitoare. „Pe lângă faptul că sunt administrator sunt și o gazdă primitoare. Vă invit în noua locație cu un meniu tradițional românesc într-un ambient plăcut cu promisiunea calității produselor. La cererea clienților, atmosfera va fi întreținută de artisti care vor interpreta muzică live tradițională, dar si lăutărească veche. Așa cum eu am avut, la început, deosebita plăcere să găsesc două gazde minunate în persoana doamnei și domnului Ulrich, așa sper și eu, ca în continuare, să mă găsiți pe mine ca o gazdă primitoare, de fiecare dată când veți avea plăcerea să treceți pragul restaurantului nostru”, ne spune Florin Mincu.
   „Eu, administratorul acestui local mi-aș dori ca toți focșănenii să știe că acestă locație s-a redeschis, ACUM, AICI, ESTE ALTCINEVA ÅžI ALTCEVA și este, de fapt,  ceea ce ar trebui să fie. Un ambient rustic, plăcut, așa cum era altădată, căldura unui șemineu, un fundal sonor cu melodii populare românești și cel mai bun vin al casei”, susține Florin Mincu, în dorinta de a promova tradițiile și cultura vrânceană.
   Clienții pot alege o gamă variată de vinuri, printre care vinul casei și alte soiuri deosebite provenite din podgoriile vrâncene. Recomandarea casei este  Feteasca regală pentru sortimentul alb și un Merlot din 2009 care poate acompania cu succes orice carne roșie.
   Vă invităm să savurați preparatele noatre culinare cu specific românesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?