Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Olimpiadă la Limba Română, faza pe judeţ


   Elevii de gimnaziu, dar și cei de liceu își testează, astăzi, cunoștințele la Limba și Literatura Română, în cadrul etapei județene a olimpiadei la această materie. Aproximativ o mie de elevi din întreg județul vor susține această probă a olimpiadei, ce este programată să înceapă la orele 9.00. Pentru elevii de gimnaziu testarea se va desfășura la sediul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani, în vreme ce elevii de liceu vor susține faza județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din municipiu.
   Åžcolarii vor trebui să se prezinte ceva mai repede în sălile de clasă unde se susține testarea. Ei trebuie să aibă asupra lor doar un act de identitate și un pix cu pastă albastră sau un stilou. Sunt interzise telefoanele mobile în sala de examen, la fel ca orice alt dispozitiv de comunicare.
Testarea va ține două ore, iar rezultatele vor fi afișate în această seară, după orele 21.00. Elevii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații luni, între orele 9.00 – 12.00, la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Focșani.
   Întreaga activitate va fi coordonată de inspectorul de specialitate Silvia Chelariu. Elevii care vor reuși să obțină cele mai bune punctaje se vor califica în faza națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?