Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Vacanţă prelungită pentru echipele vrâncene


   Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis în ședința de miercuri amânarea cu încă o săptămână a reluării returului Ligii a II-a și a III-a la fotbal, fiind astfel aprobată solicitarea cluburilor. Motivul invocat a fost, ca și la amânarea precedentă, starea proastă a terenurilor, abia pe 17 martie iubitorii fotbalului putând urmări primele partide oficiale din acest an în eșaloanele doi și trei din etapa a 16-a.
   În urma deciziei luate la FRF de amânare cu încă o săptămână a campionatelor Ligii a II-a și a III-a, ieri, membrii Comitetului Executiv au decis programul meciurilor returului și interme-diarele. Cum startul părții a doua a sezonului 2011-2012 s-a întârziat până pe 17 martie, cele două săptămâni ce sunt de recuperat, pentru a reintra în programul normal, se vor disputa în zilele de 4 și 25 aprilie pentru Liga a II-a și 3 și 25 aprilie pentru Liga a III-a. Cele două etape intermediare ce se vor disputa la datele amintite mai sus revin rundelor 19 și 22.

Vor revanșa la Buzău

   FC Panciu va susține astăzi un nou meci de verificare. Adversara formației antrenate de Ionică Serea și Dănuț Bolocan, va fi Conpet Cireșu, formație din Brăila care a bătut sâmbăta trecută echipa „dintre vii”, 2-1, pe un teren execrabil. Testul de verificare de astăzi  este programat pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău, de la ora 13.00.
   În prima rundă a returului ligii a treia, FC Panciu va sta, deoarece adversara sa, AFC Od. Secuiesc, s-a retras din campionat, iar în etapa a doua a returului, gruparea „dintre vii” va evolua pe teren propriu împotriva Ceahlăului II Piatra Neamț. Cealaltă echipă vrânceană din liga a treia, CSM 2007 Focșani se antrenează în această săptămână pe terenul sintetic din incinta Bazei Sportive Dagemar. În primul joc oficial din acest an, programat vineri, 16 martie (ora 15.00), CSM 2007 Focșani va întâlni pe Stadionul Milcovul echipa Politehnica Galați, ultima clasată din seria I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?