Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Rugbiştii pleacă mâine pe Litoral


   Echipa de rugby Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focșani pregătește cu mare atenție returul Diviziei Naționale. Începând de mâine, sportivii vor efectua un stagiu de pregătire la Năvodari, cantonament care se va întinde pe durata a șapte zile. Pentru gruparea pregătită de antrenorii Viorel Ion, Romeo Păun și Valentin Busuioc prima confruntare oficială din acest an este programată pe 17 martie, când formația de pe Milcov va evolua pe teren propriu împotriva celor de la Metrorex București (ora 13.00).
   LPS Focșani se află pe locul doi în clasamentul Diviziei Naționale, fotoliul de lider fiind ocupat de CSÅž Bîrlad. Obiectivul echipei de pe Milcov la finalul sezonului regulat este obținerea unei medalii la turneul final al Diviziei Naționale și se vor lupta pentru primele două poziții ale clasamentului cu echipele CSÅž Bîrlad și CSÅž Unirea Iași.
   Biroul Federal din cadrul Federației Române de Rugby a decis ca turneul final să se încheie până la data de 6 mai, astfel încât jucătorii să poată participa la sesiunea specială de Bacalaureat pentru olimpici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?