Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Cum va fi vremea joi şi vineri


   Joi, cerul va fi temporar noros și, mai ales seara și noaptea vor cădea precipitații slabe în jumătatea de nord a țării și pe arii restrânse în restul teritoriului. Acestea vor fi mai ales sub formă de ninsoare în Maramureș și Transilvania și mixte în celelalte regiuni. Vor fi condiții de polei, informează Administrația Națională de Meteorologie.
   La munte va ninge. În prima parte a zilei va mai fi ceață, asociată cu chiciură, îndeosebi în sud-vest și sud. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în Dobrogea, la munte și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 și 2 grade.
La București, cerul va avea înnorări temporare. În primele ore ale zilei va fi ceață, iar noaptea posibil precipitații mixte slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1…3 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.
   Vineri, vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul și centrul țării și variabil în rest. Vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, Transilvania și mai ales sub formă de ploaie local în Banat, Crișana și izolat în Moldova și Dobrogea. Vântul va sufla moderat cu unele intensificări îndeosebi în sud și sud-est, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?