Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Voinţa DEEP SERV – Roberbian este finala mare la Cupa Firmelor


   Echipele Voința DEEP SERV și Roberbian se vor întâlni în ultimul act al ediției din acest an a Cupei Firmelor vrâncene la minifotbal. Semifinalele, jucate sâmbătă în Sala Sporturilor, au făcut o bună propagandă minifotbalului.

Prima semifinală:
Voința DEEP SERV – GS Mobile 7-4   (3-1)
Au marcat pentru Voința: Adrian Toma (3), Răzvan Crăciun, Adrian Vrabie, Adrian Olteanu și Ciprian Dumitriu respectiv Dănuț Lechea (4). Voința DEEP SERV: Burdujel – Dumitriu, Vrabie, Crăciun, Căpățână, Vâlcu, Adrian Oltianu, Mohîrță, Toma, Spînu, Niță. GS Mobile: Aldea – Irimia, Petrișor, Dumbravă, Covaci, Lechea, Cotnăreanu, Lățcan, Bercaru, Vlase.
Voința a condus cu 1-0, s-a văzut egalată și în ultimul minut al primei reprize a punctat de două ori. Actul secund s-a jucat pe contre, dar echipa mai bună a fost Voința DEEP SERV, campioana en-titre a competiției care a ajuns în finală după un parcurs aproape perfect.

A doua semifinală:
   Roberbian – Number One 4-3 (2-1, 3-3, după prelungiri)
Au marcat pentru Roberbian: Sorin Popa, Daniel Burcăcel, Marius Bodoc și Cristinel Secu respectiv Dorin Huzuneanu, Liviu Nechifor și Ionică Serea. Roberbian: C. Trifan, Ad. Busuioc, Fl. Nistor, M. Bodoc, D. Burcăcel, Sorin Popa, C. Ciobotaru, Bălosu, Dragoș Sava, Secu, Cazan, Daniel Toa-der. Number One a replicat cu: G. Sârbu – D. Pănescu, M. Pătrașcu, E. Chivu, G. Măzăreanu, Ionuț Popa, D. Huzuneanu, L. Nechifor, I. Serea, Alex. Mălinaș și Olaru.
   Favorită înaintea partidei, echipa Number One a plătit tribut unei evoluții modeste a câtorva din componenții lotului și a primit lovitura decisivă în prima repriză a prelungirilor. A doua semifinală s-a jucat pe muchie de cuțit. Sorin Popa a deschis scorul pentru Roberbian, Huzuneanu a egalat, dar Burcăcel și-a adus echipa în avantaj până la pauză.
   Actul secund a fost interzis cardiacilor, iar cei peste 700 de spectatori prezenți în sală s-au bucurat de spectacolul oferit. În minutul 41, Nistor și Busuioc (ambii de la Roberbian) au fost eliminați și, pe fondul superiorității numerice, Number One a reușit doar să egaleze, prin Liviu Nechifor, iar Marius Bodoc a adus din nou în avantaj pe Roberbian la o fază în care cei de la Number One au cerut henț.
Tensiunea a crescut, iar Ionică Serea a egalat la 3 în ultimul minut al timpului regulamentar. Mai inspirați și muncitori în teren, jucătorii de la Roberbian și-au văzut visul cu ochii. În prima repriză a prelungirilor, Cristinel Secu a fost omul potrivit la locul potrivit și a marcat un gol de aur pentru formația sa.

Orient, Hunters, Poliția și Soveja, în semifinale la Cupa Fair-play

    Întrecerea de minifotbal pentru cei trecuți de 35 de ani, Cupa Fair-play, a ajuns la etapa a VIII-a, rundă care s-a disputat în week-end. Cu o etapă înainte de semifinale, patru echipe și-au asigurat pentru moment prezența în penultimul act: Orient House, Hunters, Poliția și Soveja.

Rezultatele penultimei etape de la Cupa Fair-play (old boys)

Poliția – Vinexport SA 2-2,
Soveja – Centervet 5-4,Orient House – Finanțe 8-3,
Real Odobești – Pinola 0-3 (neprezentare),
Hunters – Amicii 3-0 (neprezentare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?