Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Vieţi salvate cu elicopterul


   Åžapte persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, ieri, pe calea aerului. Un elicopter al Inspectoratului General de Aviație din București a efectuat două misiuni de salvare în județul Vrancea.
   Salvatorii nu s-a putut ajunge pe căile rutiere la persoanele care necesitau asistență medicală, drumurile de acces către locuințele acestora fiind blocate, așa că s-a intervenit pe cale aeriană.
Astfel, în prima misiune, au fost preluate patru persoane din Ciorăști. Este vorba de un bărbat de 31 ani, cu suspiciune de apendicită, o femeie de 76 ani, cu probleme cardiace, un bărbat de 46 ani, ce acuza dureri toracice și un copil de 11 ani, cu fractură la picior. În timpul celei de-a doua misiuni, au fost preluate trei persoane, respectiv o gravidă cu hemoragie, din Rădulești, comuna Vânători, un bărbat de 79 ani, cu hipotermie, din Voetin, comuna Sihlea, și un bărbat de 41 ani, cu degerături la nivelul membrelor superioare, din Bogza, comuna Sihlea. 
   Elicopterul ar fi trebuit să ajungă și la Vintileasca, pentru a prelua o femeie și pe fetița ei, care a venit pe lume acasă. Femeia este la cea de-a cincea naștere. Purtătorul de cuvânt al ISU, locotenent Cristina Duță, a precizat că este posibil ca elicopterul MAI să revină și astăzi în Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?