Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Căldura s-a oprit pentru câteva ore


   Unii dintre focșăneni nu au beneficiat de apă caldă și căldură luni, preț de câteva ore, cât a durat o revizie făcută de angajații ENET. Directorul societății de termoficare, Valter Popescu, a declarat că a profitat de încălzirea de afară, pentru a remedia câteva fisuri apărute la unele conducte din zona fostei Farmacii 24. „Avem o avarie la fosta Farmacie 24. Au rămas fără apă caldă și căldură câteva ore abonații de la Gară și de pe Bulevardul Independenței. Am oprit să remediem niște fisuri pe o conduct,ă pentru că s-a mai încălzit afară”, ne-a declarat Popescu.
   În privința facturii pentru luna februarie, Popescu susține că nu vor fi sume cu mult mai mari față de luna ianuarie. El a precizat că în luna decembrie factura la gaz a fost de 6,6 milioane de lei, iar pe ianuarie 7,1 milioane. „Cred că pe luna februarie factura va fi aproximariv egală cu cea din ianuarie pentru că în scurt timp, am înțeles că se încălzește. Luna februarie este mai scurtă, astfel că nu cred că vor fi diferențe mari”, ne-a mai precizat Popescu.
   Spre deosebire de anul trecut, când a fost oprit gazul la ENET chiar de Ziua Îndrăgostiților, anul acesta nu sunt probleme nici în privința facturii, nici în privința presiunii la gaze.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?