Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Judoka se bat pentru medalii la Arad


   Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, Federația Română de judo a decis ca etapele de zonă la cadeți – Under 17 (m+f) care erau planificate la Roman să fie anulate. În această situație, pentru finala Campionatului Național de Cadeți – U17 (m+f), ce va avea loc în perioada 24-26 februarie la Arad.
Liceul cu Program Sportiv are cei mai mulți sportivi care vor lupta pentru calificarea la faza finală. Campionii județeni de la LPS sunt: Alex Feraru, Iulian Ioanăș și Alberto Moise (toți la categoria 46 kilograme), Eliz Antimir și Attila Ordok (55kg), Dorin Drîmbă și George Nedelcu (la 60kg), Alin Voiculeț (66kg), Adrian Androne și Cătălin Mereuță (73kg), Can Mezlum (+90kg), Daniela Zgherea (44kg), Marilena Papuc și Raluca Mercan (48kg), Georgiana Andronache (57kg) și Antonela Avram (+70kg).
Sportivii sunt antrenați de Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Iulian Surlă și Marinel Palade. De la Clubul Unirea Focșani s-au calificat următorii judoka: Marius Grosu (46kg), George Hanțu (55kg), Gabriela Calotă și Florentina Åžtefan (la 52kg), Ana Vlad (63kg) și Florin Miron (+90kg). Sportivii de la CS Unirea sunt pregătiți de Silviu Rențea și Adrian Moldoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?