Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Oprişan a cerut sprijinul ministrului Apărării pentru o femeie însărcinată


   O femeie din localitatea Vulturu, gravidă în nouă luni, va fi adusă în această seară la Spitalul Județean din Focșani cu un TAB. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este cel care i-a solicitat ministrului Apărării, Gabriel Oprea, sprijinul pentru ca această femeie să fie adusă la spital. Ministrul Apărării a aprobat solicitarea, iar militarii focșăneni au plecat către Vulturu. ,,Este de datoria noastră să sărim în ajutorul oamenilor aflați în situații critice, chiar dacă ninge, iar viscolul este foarte puternic. Mulțumesc ministrului Apărării, Gabriel Oprea, care a răspuns cu promptitudine solicitării noastre”, a afirmat Oprișan.
   Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Galați i-a solicitat sprijinul omologului său din Vrancea, Marian Oprișan, pentru a aduce la spital un copil de un an din localitatea galațeană Buciumeni. ,,Deși a fost extrem de greu, am făcut eforturi aproape supraomenești și cu ajutorul unor utilaje care deszăpezesc drumurile județene, am reușit să aducem acest copil și pe mama sa la Spitalul Județean”, a afirmat Iulian Matache, directorul Direcției de Dezvoltare din cadrul Consiliului Județean Vrancea.
   Totodată, administrația județeană a intervenit cu utilaje pentru a asigura cale liberă unei ambulanțe care a transportat o femeie gravidă de la Mircești la Focșani.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?