Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bătaie între fraţi din cauza moştenirii


   Ion Cozma, din satul Repedea, Străoane, a fost dat în judecată de sora sa, Tinca, pentru că în toamna anului trecut, bărbatul împreună cu soția și fiul său au bătut-o chiar în curtea casei părintești. Femeia a declarat instanței că pe 5 septembrie 2011, a mers la domiciliul părinților săi, din Repedea, pentru a-i restitui tatălui cartea de identitate, pe care acesta i-ar fi dat-o cu scopul de a-l înscrie la medicul de familie.
   După o discuție în contradictoriu cu fratele ei, fiul acestuia, Florin, a luat-o la bătaie, lovind-o cu pumnii până ce Tinca a scăpat cu fuga, refugiindu-se în curte. „Aici, fratele meu Ion și nevasta lui Măriuța m-au bătut cu o scândură, respectiv o țepușă, până m-au înviețit”, a povestit ea.
   Femeia a recunoscut că discuțiile în contradictoriu cu fratele ei și familia acestuia au avut la bază neînțelegerile provocate de moștenirea casei părintești. „Fratele meu vroia ca tata să-i facă numai lui acte pentru casă. El locuia deja în acel imobil, pentru că tata stă în altă parte”, a explicat ea.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?