Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

2% pentru Asociaţia „Potpourri“


   Asociația „Potpourri” își pune speranțele în sprijinul vrâncenilor care vor dori să redirecționeze 2% din impozitul pe venit. Anamaria Cătănoiu, președinta Asociației, mulțumește „anticipat pentru orice gest de susținere, în general, care să se întoarcă înzecit în beneficiul nostru, al tuturor. Potpourri se dorește a fi o asociație inovativă, creativă și avangardistă care se implică activ în viața comunității printr-un potpourri de activități, în efortul de a schimba atitudinile și a orienta mentalitățile conservatoare spre un ideal de conștientizare, implicare comună și voluntară și remodelare a gândirii în beneficiul public”.
   Potrivit Anamariei Cătănoiu, Asociația își propune să stimuleze, să susțină și să promoveze viața socială, atât la nivel local cât și național, pe toate planurile: cultural-artistic, sportiv, educațional, social și umanitar, ecologic, loisir și divertisment, pentru a oferi alternative și modalități de formare și dezvoltare personală și socio-profesională a copiilor, tinerilor, adulților și seniorilor, de dezvoltare comunitară și de adaptare continuă la schimbările socio-economice, de mediu, de viață.
   De asemenea, dorește să colaboreze cu ONG-uri din țară și străinătate, cu instituții publice sau private, autorități publice și alte segmente ale societății civile în vederea inițierii unor proiecte și programe comune și stabilirea de punți de comunicare, care să favorizeze și să faciliteze proiecte comune și schimbul de experiență în beneficiul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?