Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Soţia lui Martiş junior a rămas fără poşetă


Un tânăr din Mărășești, care a spart o mașină ce aparține familiei arbitrului Ma-rius Martiș și a furat bunuri în valoare de 2.500 lei, a fost reținut de polițiști. Marian D., de 26 de ani, din Mărășești, a fost prins joi seara.
Cu câteva ore înainte, suspectul a spart geamul din dreapta spate al unui autoturism Audi, care era parcat pe strada Mihai Eminescu din Focșani, și a sustras o poșetă care era pe bancheta din spate. În geantă erau bani, documente și bunuri personale, în valoare de aproximativ 2.500 lei.
Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, el fiind cercetat în stare de reținere, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă și a primit mandat pentru 29 de zile.
Cazul nu este singular, în ultima vreme tot mai multe persoane găsindu-și mașinile sparte. Polițiștii i-au sfătuit de nenumărate ori pe posesorii de autoturisme să nu lase bunuri în mașină, dar mulți dintre aceștia nu țin cont de sfaturile oamenilor legii și o pățesc.
Polițiștii îi sfătuiesc pe posesorii de autoturisme să nu lase cheile în contact, chiar dacă părăsesc autovehiculul pentru scurt timp! De asemenea, să nu lase la vedere, în interiorul mașinii, bunuri de va-loare cum ar fi genți, borsete, aparatură electronică, să nu lase autovehiculul cu geamurile deschise sau întredeschise când parchează, iar atunci când sunt în trafic este recomandat ca sistemul de asigurare a portierelor să fie cuplat.  

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?