Ediția: Miercuri 23 octombrie 2024 Nr. 6742
Ediția: Miercuri 23 octombrie 2024 Nr. 6742

Concurs de creaţie media


Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu organizează prima ediție a Concursului Interjudețean de Creație Media „Filmarea unui poem”. Inițiatoarea acestuia, profesoara de informatică Maricica Apreutesei, a  precizat că proiectul educativ urmărește valorificarea potențialului intelectual și creativ al liceenilor, în crearea de produse media și în realizarea unor lucrări artistice originale, prin ecranizarea unei poezii aparținând unui autor român. „Concursul este deschis liceenilor din toată țara care au aptitudini și înclinații pentru aplicațiile media, dar care, în același timp, iubesc și poezia”, a declarat Maricica Apreutesei.
Potrivit acesteia, concursul se desfășoară pe secțiunile „Film de scurt- metraj în limba română” și „Film de scurtmetraj cu traducere într-o limbă  mo-dernă” (franceză, engleză și germană). Creațiile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, care va puncta ca-litatea vizuală și sonoră, creativitatea, originalitatea și obiectivitatea lucrărilor.
Formularul de înscriere poate fi găsit pe site-ul concursului http://filmareaunuipoem.lispanciu.ro. Tot aici, cei interesați pot consulta și regulamentul concursului. Acesta mai beneficiază de un blog cu același nume, o pagină de Facebook, precum și de un canal propriu pe You Tube, acolo unde vor fi prezentate creațiile media participante la competiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?