Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Revista „Hermes“ a împlinit 14 ani


Reprezentanții Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani au lansat ieri, cel de-al 27-lea număr al revistei „Hermes”. Cu o istorie de 14 ani, publicația s-a dovedit a fi, în tot acest timp, un „reper de performanță și perseverență” pentru elevi și pentru cadre didactice.
Botezată după numele zeului grec al comerțului, revista este o publicație de tip caleidoscop, cu rubrici constante, care reflectă rezultatele activităților școlare și extrașcolare ale elevilor Colegiului Economic. Revista a fost susținută de directorul unității de învățământ, profesorul Bogdan Ciubotaru, care a asigurat „estetica” publicației, în calitate de informatician.
Revista este și un material didactic auxiliar, care pre-zintă contribuțiile tinerilor cu aptitudini redacționale. Astfel, cele mai multe dintre articolele publicate sunt rezultatul exclusiv al activității de documentare și redactare al elevilor.
Numărul tocmai lansat a fost realizat în colaborare cu profesoarele Miorița Got, conferențiar doctor, și Maria Lupu, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea. De asemenea, și-au adus contribuția la realizarea acestei publicații și alți profesori de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”.
Coordonată de profesoarele Marilena Găucan și Cristina Gheorghiță, revista „Hermes” a obținut, în anii precedenți, numeroase premii și mențiuni în cadrul concursurilor de specialitate. Unul dintre cele mai importante este premiul III la Concursul „Ethosul Åžcolar”, obținut anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?