Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Procurorii pănceni au dat raportul


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu au prezentat, ieri, în fața superiorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați, raportul de bilanț al activității pe anul 2011.
Analiza activității pe anul trecut a fost prezentată de prim-procurorul Nicolae Pîrcălăbescu. Acesta spune că unitatea de Parchet pe care o conduce de la 1 ianuarie 2012, a avut o activitate bună, anul trecut. „Am prezentat activitatea pe anul 2011 cu ajutorul celorlalți colegi, munca e a lor. Avem rezultate bune, având în vedere că acest colectiv este format numai din persoane cu experiență”, a declarat Nicolae Pîrcălăbescu.
Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu a mai declarat că nu sunt diferențe mari comparativ cu anul 2010 și că o parte dintre dosare au fost preluate de unitatea de Parchet superioară.
La ședința care a avut loc, ieri, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, au participat procurorul ge-neral al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, Didina Dănăilă și adjunctul său, Marcel Gabriel Enciu. De la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea au fost prezenți prim-procurorul Ion Lefter și șeful Secției de Urmărire Penală, procurorul Paul Mihăilă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?