Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FC Panciu a câştigat primul amical al sezonului


Pe un teren incredibil de prost și acoperit în mare parte de apă, Sporting Tecuci (liga a patra din Galați) și FC Panciu s-au luptat sâmbătă pe terenul primei echipe aproape două ore cu noroiul pentru a ajunge una la poarta celeilalte. În final, după o partidă care a semănat mai mult cu polo, păncenii s-au impus cu 3-0 (0-0), golurile întâlnirii fiind marcate de Bogdan Stoian (51 și 76) și Ionuț Radu (67). Partida a fost dominată de la un capăt la celalălt de echipa „dintre vii”, care a ratat trei ocazii mari în prima repriză, prin Radu (minutul 2), Tudor (3) și Stoian (27).
Actul secund a aparținut păncenilor care s-au desprins în câștigători. Scorul a fost deschis de Stoian, care a dejucat pasul la ofsaid al fundașilor gălățeni și l-a executat pe portar  cu un șut plasat (51). Desprinderea pe tabelă a venit de la Radu, care a punctat cu un șut sub bară (67) în urma unei acțiuni personale, iar Stoian a închis tabela cu o „scăriță” din interiorul careului (76). FC Panciu a evoluat cu: Gabriel Lazăr – Voinea, Gurguiatu, Stan, Cl. Mihai – Alex. Panaite (junior focșănean aflat în probe), Bîra, Duțu, Stoain – Radu, Căt. Tudor.
Au mai intrat pe durata partidei portarul George Lazăr și jucătorii de câmp Cioran, Beșa, Gălățeanu și Corbea. Lotul formației păncene va pleca vineri în cantonament, iar întoarcerea este programată pe 5 februarie. Conducerea echipei antrenate de Ionică Serea și Dănuț Bolocan a stabilit ca stagiul de pregătire din acest an să aibă loc la Pensiunea Casa Albă din Frasin (Suceava).

Trei formații îl vor pe Predoiu

După SC Bacău, alte două echipe au intrat pe fir și îl vor în returul campionatului pe atacantul păncenilor, Mădălin Predoiu. Rapid CFR Suceava și Gloria Buzău și-au manifestat intenția de a-l achiziționa pe jucător și vor face oferte pentru un eventual transfer. FC Panciu l-a cedat gratis către CSM 2007 Focșani pe mijlocașul Octavian Bucătaru, iar unui alt atacant, Cătălin Costin i-a expirat împrumutul la Panciu și a revenit la echipa sa, Astra II Giurgiu, care ieri a plecat în cantonament.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?