Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Mădălin Predoiu, în vizorul echipei SC Bacău


Atacantul echipei de fotbal FC Panciu, Mădălin Predoiu se află în vederile formației SC Bacău (locul II în seria I a ligii a treia la fotbal). „Dacă oferta va fi serioasă și Predoiu va avea un contract mai bun, nu ne vom opune ca jucătorul să aibă performanțe mai bune decât cele avute la FC Panciu. De fapt, dacă un fotbalist de la FC Panciu va avea condiții mult mai bune oferite de un alt club, nu ne vom opune transferului”, a declarat antrenorul principal al echipei din Panciu, Ionică Serea. Mădălin Predoiu este unul din fotbaliștii echipei din Panciu care au avut evoluții remarcabile pe durata primei părți a sezonului și a marcat goluri decisive pentru formația sa.
După două săptămâni de antrenamente zilnice pe Stadionul Orășenesc din Panciu, lotul formației păncene va pleca pe 27 ianuarie în cantonament, iar întoarcerea este programată pe 5 februarie. Conducerea echipei „dintre vii” a stabilit ca stagiul de pregătire din acest an să aibă loc la Pensiunea Casa Albă din Frasin (Suceava), locație pe care fotbaliștii pănceni au mai „testat-o” în ultimii ani. Pe durata cantonamentului, FC Panciu va disputa și câteva partide de verificare în compania unor echipe din zonă.

Programul meciurilor amicale al FC Panciu
– 11 și 18 februarie o „dublă” cu Politehnica Galați,
– 25 februarie: cu formația Conpet Cireșu (Brăila), la Panciu.
Conducerea clubului păncean intenționează să perfecteze și un meci de verificare împotriva formației Oțelul II Galați, grupare la care antrenor principal este Damian Băncilă, fost antrenor al păncenilor.

Programul meciurilor de verificare ale CSM 2007 Focșani
– pe 21 și 31 ianuarie, o „dublă” cu CSM Rm. Sărat (liga a treia),
– pe 3 februarie cu Dinamo II București (liga a doua), pe Stadionul Milcovul din Focșani,
– pe 11 februarie cu Avîntul Jariștea (Superliga Vrancei),
– pe 18 februarie cu Oțelul II Galați (liga a treia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?