Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

10.000 de lei daune pentru supraveghetorul acuzat că a făcut sex cu o bolnavă psihic


Spitalul din Dumbrăveni va plăti daune morale îngrijitorului acuzat  că a făcut sex cu o bolnavă psihic, internată în unitatea spitalicească. George Scrioneț a câștigat procesul și în recurs, la Curtea de Apel Galați, a obținut o decizie irevocabilă. „Admite recursul declarat de contestatarul Scrioneț George, împotriva sentinței civile numărul 457/10.05.2011, pronunțată de Tribunalul Vrancea. Modifică în parte sentința recurată în sensul că  obligă pe pârâtă la plata daunelor morale în cuantum de 10.000 de lei. Menține celelalte dispoziții ale sentinței recurate”, se arată în dispozitivul deciziei.
Reporterii „Monitorul de Vrancea” l-au contactat pe managerul Spitalului din Dumbrăveni, Costel Negoescu, pentru a-i consemna punctul de vedere, dar acesta nu a fost găsit. 
George Scrioneț a fost acuzat că a violat o bolnavă, fiind dat afară din serviciu înainte ca să se facă cercetări. Ulterior, a fost repus în funcție. Nemulțumit de acuzațiile care i s-au adus, omul a dat în judecată spitalul și a solicitat despăgubiri. Pentru că toată povestea i-a stricat imaginea, contestatarul a solicitat daune morale spitalului, dar judecătorii Tribunalului Vrancea au respins acest capăt de cerere.
George Scrioneț, care a fost asistat de avocata Simona Iliescu, a susținut pe parcursul procesului că ar fi fost pus, de mai multe ori, să își dea demisia, pentru ca altcineva să-i ia locul. A refuzat, iar acuzația l-a scos imediat din décor, cel puțin pentru moment. De partea cealaltă, reprezentantul spitalului, Costel Negoescu, a susținut că supraveghetorul era „inadecvat” pentru ocuparea postului care ar fi suferit de tulburări anxioase cronice.

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?