Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Actriţa Heather Locklear, internată de urgenţă


Actrița americană Heather Locklear, celebră pentru rolul din serialul „Melrose Place”, a fost internată într-un spital californian, joi, după ce serviciile medicale de urgență au fost contactate prin telefon de o persoană din reședința actriței, aflată în apropiere de Los Angeles.
Purtătorul de cuvânt al șe-rifului din Ventura County a declarat că serviciile de urgență au primit un apel telefonic din reședința actriței Heather Locklear și „au decis că aceasta avea nevoie să fie transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale ulterioare”. Agentul de presă al actriței nu a făcut deocamdată nicio declarație oficială, însă site-urile TMZ.com și RadarOnline.com, specia-lizate în postarea de informații despre celebrități, au publicat deja articole în care se afirmă faptul că actrița Heather Locklear a „amestecat alcoolul cu medicamentele prescrise”.
Heather Locklear a suferit în trecut de depresie și s-a internat în 2008 într-o cli-nică specializată în tratarea dependenței de alcool. Heather Locklear, în vârstă de 50 de ani, a fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee între anii 1986 și 1993 și cu chitaristul Richie Sambora între anii 1994 și 2006.
În 2007, a început o relație cu Jack Wagner, colegul ei din distribuția serialului „Melrose Place”, cu care s-a logodit în august 2011, dar cei doi s-au despărțit în noiembrie 2011. Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în se-rialul „Dinasty”, în anii ‘80, după care, în anii ‘90, în „Melrose Place”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?