Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

NUP pentru profesorul acuzat că şi-a pipăit elevele


Procurorii focșăneni au soluționat dosarul în care profesorul de  educație fizică și sport de la Åžcoala din Budești era acuzat de eleve că le-ar pipăi la ore. Cadrul didactic s-a ales cu NUP (neînceperea urmăririi penale-n.r.).
Primele acuzații au fost formulate în luna mai a anului trecut, când o copilă de numai 9 ani a povestit mamei sale că profesorul a atins-o într-un mod nefiresc. Cazul a fost făcut cunoscut atât condu-cerii școlii cât și Inspectoratului Åžcolar, dar și anchetatorilor. După mai multe luni de când sesizarea a ajuns pe masa procurorilor, aceștia au soluționat cazul, dând NUP. „Dosarul a fost soluționat cu neînceperea urmăririi penale motivat de faptul că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii”, a declarat prim-procurorul adjunct Marinela Arginteanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.
Toate acuzațiile au fost respinse de profesor, care a susți-nut de fiecare dată că poveștile sunt fabricate, iar îmbrățișarea pe care i-a oferit-o copilei era una părintească, tatăl său fiind plecat în străinătate. Acuzații împotriva profesorului de sport au mai venit și de la alte eleve, care între timp au terminat opt clase și au fost admise la liceu.
Dacă petenții se vor arăta nemulțumiți de soluția dată de Parchet, o pot contesta în instanța de judecată.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?