Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Furaje incendiate la Vulturu şi Vârteşcoiu


Două familii din comuna Vulturi și Vârteșcoiu au rămas fără furaje pentru animale după ce acestea au fost incendiate. În ambele cazuri, polițiștii au deschis anchete pentru a afla cine a pus focul și de ce.
Prima intervenție a fost duminică seara, la ora 18.10, când pompierii au mers la Hângulești, comuna Vulturu pentru a stinge un incendiu izbucnit la proprietatea Mărioarei D. În urma incendiului au ars 2.000 kilograme de coceni de porumb depozitați în curtea locuinței și aproximativ 3 metri liniari dintr-un gard din lemn.
În seara aceleiași zile, la ora 22.40, pompierii de la Focșani au mers în localitatea Faraoanele, din comuna Vârteșcoiu. Flăcările au mistuit 10.000 kilograme de fân și lucernă depozitate în curtea locuinței și aproximativ 5 metri liniari dintr-un gard din lemn. Incendiul a fost stins de pompierii de la Focșani care au ajuns la incendiu cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii de la Focșani au fost ajutați și de voluntarii de la Serviciul Voluntar pentru Si-tuații de Urgență al comunei Odobești care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un voluntar. În ambele cazuri focul a fost pus intenționat.
De asemenea, în noaptea de duminică spre luni, la ora 1.10, Dorina T., din localitatea Bolotești s-a trezit cu casa în flăcări. În urma incendiului au ars două anexe construite din paiantă cu acoperiș din lemn și învelitoare din tablă, articole de mobilier, obiecte de îmbrăcăminte, bunuri de uz casnic și s-au deteriorat un aragaz și o butelie. Pompierii spun că incendiul a fost provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?