Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tânără „aghesmuită“ la volan


Åžase șoferi, printre care și o tânără, s-au ales cu dosare penale pentru că au condus băuți sau fără permise de conducere.
Sâmbătă dimineață, la ora 3.30, polițiștii din Focșani au oprit în trafic un autoturism condus de Ana Maria D., de 21 de ani, din Tecuci. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii au decis să o testeze pe șoferiță cu aparatul alcooltest. Rezultatul a arătat că tânăra avea o alcoolemie de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pentru că se aghesmuise peste limita legală, fata s-a ales cu dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere.
Tot sâmbătă, dar la ora 18.00, polițiștii din Focșani l-au identificat pe DC 142, pe raza comunei Câmpineanca, pe Maricel B., de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Åžoferul avea o alcoolemie de 0,64 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
Åži un tânăr din Câmpuri a ajuns în atenția anchetatorilor după ce a condus o mașină fără să aibă permis de conducere. Liviu Daniel I., de 26 de ani, a fost oprit în trafic de către polițiștii din Panciu. Când aceștia i-au cerut permisul de conducere, tânărul le-a spus că nu are așa ceva, pentru că documentul i-a fost reținut pentru o altă abatere.
Tot sâmbătă, la ora 13.15, în municipiul Focșani, polițiștii l-au identificat pe George S., de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.
În trafic a avut ghinion și George A., de 21 de ani, din Focșani. Tânărul a fost depistat la volanul unui autotu-rism deși nu avea permis de conducere.
Duminică dimineața, la ora 3.00, polițiștii din Focșani l-au oprit în trafic pe George Alexandru N., de 21 de ani, din Popești. Tânărul avea o alcoolemie de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?