Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Concurs pentru ocuparea funcţiilor de şef Secţie Poliţie Rurală


Cele 10 Secții de Poliție Rurală de pe raza județului Vrancea ar putea avea, de săptămâna viitoare, șefi cu acte în regulă. În zilele de 10, 11 și 12 ianuarie, la sediul IPJ Vrancea vor avea loc concursurile pentru ocuparea acestor posturi de conducere. Candidații vor susține un interviu structurat pe subiecte profesionale. Cei care vor primi cele mai bune calificative din partea comisiei de examinare vor ocupa funcțiile. De la înființarea secțiilor și până în prezent, posturile au fost ocupate prin împuternicire.
Ca urmare a reorganizării structurii de ordine publică din mediul rural, în județul Vrancea au fost înființate 10 Secții de Poliție Rurală.
Secția 1 Poliție Rurală Focșani are ca împuternicit la comandă pe subcomisarul Petre Pană. Secția 2 Poliție Rurală Gugești îl are la comandă pe comisarul Cornel Moise. Secția 3 Poliție Rurală Vidra îl are la comandă pe comisarul Eugen Pâslaru. Secția 4 Poliție Rurală Adjud este condusă de inspectorul Valentin Daniel Dănilă, iar Secția 5 Poliție Rurală Cotești îl are ca împuternicit la comandă pe comisarul șef Adrian Oprea. Secția 6 Poliție Rurală Măicănești îl are împuternicit la comandă pe inspectorul Nicușor Scutaru, iar de activitatea Secției 7 Poliție Rurală Dumitrești răspunde subinspectorul Claudiu Marinică, în timp ce de activitatea Secției 8 Poliție Rurală Tulnici este responsabil inspectorul Valentin Găină. Secția 9 Poliție Rurală Odobești îl are ca împuternicit la comandă pe inspectorul  Constantin Băncilă, iar la Secția 10 Poliție Rurală Panciu a fost împuternicit la comandă comisarul șef Georgică Pintilie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?