Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Judoka Albert Florea, de cinci ori consecutiv campion naţional


Sportivul Albert Florea este mândria secției de judo a singurului club departamental din județ, Unirea Focșani. Sportivul antrenat de Silviu Rențea a obținut în ultimii cinci ani de zile titlurile de campion național al României (în anii 2007, 2008, 2009, 2010 și 2011). Prin mâna lui Silviu Rențea au trecut și alți campioni și campioane ale României: Simona Richter, Tanța Gălățeanu, Ana Maria Åžtefan, Adrian Moldoveanu (în prezent antrenor la CS Unirea Focșani), Mugurel Popa, Cornel Moldoveanu și Bogdan Popa. „Sportivul Albert Florea a reușit, prin cele cinci titluri de campion, să fie privit ca un sportiv de excepție. Următoarea treaptă a juniorilor I sperăm să fie de bun augur, având în vedere că va participa la mai multe turnee naționale, Campionate Europene și Campionate Mondiale. Sportivul muncește cu multă dăruire și competență la antrenamente și sperăm să se întoarcă cu rezultate pe măsură”, ne-a declarat antrenorul sportivului, Silviu Rențea.
Atât antrenorul Silviu Rențea, cât și sportivul său, Albert Florea mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Unirea Focșani pentru ajutorul acordat, în special directorului general Petrea Vâlcu, care de multe ori l-a ajutat pe sportiv pentru a ajunge la performanțele obținute. În clasamentul pe anul 2011 întocmit de conducerea CS Unirea Focșani, judoka Albert Florea se află pe locul 4.
Lider în ierarhia sportivilor care au punctat la sporturile olimpice este trăgătorul Alin Năstasă, sportiv antrenat de Adrian Alaci și care a cucerit în acest an patru medalii. Locul secund îi revine unui alt trăgător, Alexandru Stanciu, iar treapta a treia a podiumului este ocupată de judoka Filip Floricoiu. În clasamentul celor mai buni sportivi se regăsesc Vlad Dulcescu, Claudia Prisecaru, Sorela Iordăchescu și Andreea Pioară.

Clasamentul celor mai buni sportivi pe 2011

1. Alin Năstasă (tir sportiv – antrenor Adrian Alaci) – 14,32 puncte,
2. Alexandru Stanciu (tir sportiv – antrenor Adrian Alaci) – 13,32 puncte,
3. Filip Floricoiu (judo – antrenor Adrian Moldoveanu) – 10 puncte,
4. Albert Florea (judo – antrenor Silviu Rențea) – 9 puncte,
5. Claudiu Parnea (judo – antrenor Adrian Moldoveanu) – 6 puncte,
6. Vlad Dulcescu (atletism – antrenor Fănel Iliescu) – 5 puncte,
7. Alexandru Åžoldănescu (tir sportiv – antrenor Adrian Alaci) – 1,66 puncte,
8. Claudia Prisecaru (atletism – antrenor Corneliu Panait),
9. Sorela Iordăchescu (atletism – antrenor Corneliu Panait),
10. Andreea Pioară (atletism – antrenor Corneliu Panait).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?