Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Mai mult decât un vis!


O noutate pentru turiștii din Focșani o reprezintă oferta agenției de turism Paralela 45 – CHARTER ANTALYA cu plecare din Bacău, care va avea zboruri în fiecare zi de luni, în perioada 4 iunie – 10 septembrie 2012.

HOTEL DELPHIN IMPERIAL LARA 5* – Lara, Ultra All Inclusive

Situat pe malul mării Mediterane, la 15 km. de Antalya și la 10 km. de aeroport, hotelul Delphin Imperial Lara își va deschide porțile în vara anului 2012. Hotelul are 650 de camere, 10 lifturi, 6 restaurante a la carte, mini shopping mall, bowling hall, internet cafe, piscine interioare și exterioare, 1.600 mp pentru întâlniri și seminarii, centru Spa, teatru și cinema, discotecă.
Restaurantul principal are o capacitate de 980 persoane și funcționează ca bufet suedez. Există de asemenea și restaurante a la carte: restaurant de tip continental, restaurant cu specific turcesc, restaurant tip tavernă cu specific grecesc, restaurant cu specific italian și restaurant cu specific franțuzesc, precum și o vinotecă și o patiserie.
Hotelul dispune și de alte facilități importante – animație și jocuri la piscină pe timpul zilei, iar seara sunt spectacole și showuri.  Există un Mini Club pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, precum și alte facilități: discotecă și teatru, meniuri speciale pentru copii.
Centrul de frumusețe are salon de cosmetică, salon de masaj terapeutic (la dispoziția clienților, contra-cost).
Activitățile sportive sunt foarte bine organizate: tenis, dart, canoe, biliard, polo, bowling, volei pe plajă, aerobic. Dacă sunteți pasionați de surfing și aveți certificat vă puteți aventura pe valuri.

HOTEL ROYAL ALHAMBRA PALACE 5* – Side, Ultra All Inclusive

Cu o suprafață de 60.000 mp, hotelul Royal Alhambra Palace, membru al Stone Group Hotels, se va deschide în iunie 2012 și este situat la o distanță de 5 km. de centrul orașului Side, la 10 km. de orașul Manavgat și la 40 km. de aeroportul internațional din Antalya.
Un hotel unic prin excelență, cu o atmosferă liniștită, grădini magnifice, plaje private la țărmul Mediteranei, piscine pentru copii și locuri speciale de odihnă, în care vă veți simți ca acasă. Uimitor prin designul și arhitectura sa, are multe facilități pentru copii: Mini Club cu spații de joacă, piscine cu animatori. Oferă o vacanță de vis pentru familiile cu copii și va fi cu siguranța revelația verii 2012 în preferințele acestora. Centrul SPA, cu atmosfera sa relaxantă și recomfortantă vă va reîmprospăta trupul și mintea, și vă va elibera de tot stresul și energiile negative.  

În cazul în care la anul planificați nunta, Royal Alhambra Palace este destinația ideală pentru luna de miere. Cuplurile proaspăt căsătorite vor fi cazate în camere decorate cu flori, vor fi servite cu micul dejun la pat în prima zi a sejurului, vor putea rezerva gratuit unul dintre restaurantele a la carte, iar în ziua sosirii vor fi primiți cu tort în formă de inimă și șampanie.

HOTEL MAXX ROYAL 5* – Belek, Maxx All Inclusive

Deschis în anul 2011 (luna mai), cu o suprafață de 1.050.000 mp, resortul include o clădire principală cu 8 etaje și vile, dispunând de 445 de camere, pe malul mării. Este situat la 45 km. de centrul orașului Antalya, la 35 km. de aeroport și la un kilometru de Belek.
Facilități hotel: restaurant principal cu secțiune pentru copii, 4 restaurante a la carte (italian, oriental, pescăresc, franțuzesc), 15 baruri, patiserie, 3 restaurante pentru snack-uri, piscină interioară pentru adulți și copii, piscină exterioară cu apă de mare, piscină exterioară principală, Terrace pool, Laguna pool, Maxx Aquapark cu piscină cu valuri, tobogane, animație la piscine, centru fitness, darts, air riffle, jocuri la piscină, pedalo, teren de tenis, gimnastică în apă, yoga, catarari, volei pe plajă, polo, pilates, basket, lecții de dans, cursuri de gătit, programe de animație în timpul serii, petreceri pe plajă, muzică live, cinema, discotecă, wind bar, teren de golf cu 18 găuri, centru business cu dotări și facilități moderne.
Plaja este cu nisip și are o lungime de 300 m și un dig. Åžezlongurile, umbrelele și prosoapele sunt gratuite.
Maxx Kids Land: pentru copii și adolescenți până la 17 ani:
– copii 1-3 ani: cameră pentru dormit, loc de joacă, loc pentru prepararea hranei, mini-discotecă, asistență medicală, loc în restaurantul principal pentru prepararea hranei, scaune pentru copii;
– copii 4-12 ani: cameră pentru diverse activități, cinema, loc de joacă, aquapark, piscină interioară și exterioară, camera pentru dormit, mini-discotecă, loc pentru copii în restaurantul principal, meniu pentru copii în restaurantele a la carte;
– copii 13-17 ani: Junior Bar, sală de jocuri, cursuri pentru pregătirea cocktail-urilor, catarari.

HOTEL ROYAL HOLIDAY PALACE 5* – Antalya, Ultra All Inclusive

Deschis în anul 2011, cu o suprafață de 53.000 mp, hotelul dispune de 500 de camere. Este situat pe malul mării, la 17 km. de centrul orașului Antalya și la 15 km. de aeroport.
Facilități hotel: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, oriental, mexican, pescăresc, grill), 7 baruri, patiserie, cafenea, cort cu specialități turcești, piscină exterioară, tobogane, miniclub pentru copii 4-12 ani, centru Spa, baie turcească, saună, baie cu aburi, centru fitness, tenis, volei pe plajă, basket, darts, tenis de masă, magazine, programe de animație pe timpul zilei și al serii, muzică live, mini discotecă, loc de joacă pentru copii, centru business.
Plaja este cu nisip iar șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?